Tijdens de wintermaanden organiseert Atletiekvereniging SPADO elke derde zondag van de maand een speciale loop in de bosrijke omgeving van Bergen op Zoom.

Afgelopen Maart 2022 was het seizoen 29, loop # 3, editie 185 wat betekent dat wij ons gaan voorbereiden op het 30e seizoen van de Kievitloop. 

Met deze LINK kom je rechtstreeks op de website met de uitslag van de laatste Kievitloop per afstand. Dit was de loop van Maart 2022. Mocht deze niet werken dan kan je ook altijd nog zoeken binnen uitslagen.nl naar de Kievitloop. Of je kopieert onderstaande link in uw webbrowser:
https://uitslagen.nl/uitslag?id=2022032012334

De Kievitloop is in 1993 gestart als laagdrempelige loop waarbij beginners hun conditie kunnen meten. Gevorderden gebruiken de loop vaak als testloop in hun trainingsopbouw naar andere wedstrijden.

Het concept is simpel, tijdens het lopen bepaal je zelf of er 5, 10 of 15 km wordt gelopen. Je kunt dus na elk rondje finishen. Zodra je de finishlijn passeert wordt je tijd genoteerd en in de loop van de middag verschijnt de uitslag op internet.

De regels voor de komende edities:

  • Vooraf inschrijven via inschrijven.nl, dit kan tot 09.30 uur op de dag zelf zodat je nog steeds op het laatste moment kan besluiten om te komen. Let op: Na-inschrijven op zondag is 1 euro duurder dan inschrijven voorafgaand aan de dag van de loop.
  • Je krijgt een nummer toegezonden via de email en dit nummer komt overeen met het startnummer dat je kunt afhalen vanaf 09.30 uur op de startlocatie. Ter plekke is er GEEN mogelijkheid voor na-inschrijven. 
  • Je blijft flexibel in de te lopen afstand, bij inschrijven geef je aan wat je wil gaan lopen. Als je tijdens de loop anders besluit heb je tot een half uur na afloop de tijd om dat door te geven. Hoe, dat lees je in de mail die je krijgt kort voor de loop (in deze mail vind je ook het nummer dat je kan laten zien bij het afhalen van je startnummer).
  • Momenteel hebben we GEEN kleedkamer of opbergruimte voor tassen. 
  • We werken niet meer met kasgeld, je geeft toestemming om het verschuldigde bedrag van je bankrekening te incasseren. Geld meenemen om in te schrijven is dus niet mogelijk. Het inschrijfgeld is 4 euro tot en met zaterdag, op zondag is dit 5 euro en deelname is gratis voor SPADO-leden.
  • Kom alleen als je geen klachten hebt wat de gezondheid betreft!

De eerste Kievitloop is op 16 oktober. We hopen je dan te zien!

Inschrijven voor de Kievitloop van 16 oktober 2022 via:


https://inschrijven.nl/form/2022101612334-nl

Programma 2022-2023:

2022: 16 oktober, 20 november en 18 december
2023: 15 januari, 19 februari, 19 maart

Afstanden: 5, 10 en 15 km

Starttijd: 10.30 uur

Inschrijfgeld: Tot en met zaterdag 4 euro, op zondag 5 euro!
Spadoleden nemen gratis deel.

Inschrijving en kleedgelegenheid:
Bij Brasserie Bozlust (voorheen StayOkay Hostel).
Boslustweg 1
4624 RB  Bergen op Zoom

Er is momenteel GEEN gelegenheid om je te verkleden of te douchen en ook niet om tassen achter te laten. Kom dus in sportkleding.

Inlichtingen: kievitlopen@spado.nl (HG Vlastuin)

Parkoers: