Dinsdag 20 december: Schaatsen voor sporters met een beperking

Op  dinsdag 20 december zal in samenwerking tussen het Bergs Winterparadijs en De Fitfabriek een nieuwe editie van de Avond van de A op de schaatsbaan (op de Grote Markt) worden georganiseerd. Tijdens deze avond wordt door het Bergs Winterparadijs de ijsbaan van 18.00 tot 19.00 uur kosteloos afgeblokt voor kwetsbare doelgroepen. Mensen kunnen alleen het ijs betreden mits zij een speciale toegangskaart, specifiek opgesteld voor deze avond, bezitten. Op de schaatsbaan kunnen mensen vrij schaatsen of deelnemen aan curling, dit wordt georganiseerd door de sportcoaches van de Fitfabriek.

In de tent zal door Rob van Terheijden voor entertainment gezorgd worden. Dit is van 19.00 tot 20.00 uur. Daarnaast kunnen bezoekers van de tent, op eigen kosten, een consumptie nuttigen. De tent is vrij toegankelijk en dus niet alleen voor de kwetsbare doelgroepen. Toiletbezoeken zijn deze avond, voor de kwetsbare doelgroepen, gratis op vertoon van hun toegangskaart bij het toilet.

De G-groep van Spado is uitgenodigd en zullen ook met een vertegenwoordiging op het ijs zijn. Mochten er andere belangstellenden zijn, dan is het mogelijk om tot en met 12 december 2022 aan te melden via fitfabriek@sportbedrijfboz.nl