Op afgelopen dinsdag 16-08-2022 bereikte het bestuur van A.V. SPADO het droevige bericht, dat Henk Schot aan de gevolgen van een hartaanval was overleden.

Henk was sinds 1998 lid van SPADO en zorgde voor veel gezelligheid binnen de loopgroepen. Die gezelligheid werd ook doorgezet in het clubhuis, waar Henk uiteindelijk ruim 10jaar clubhuisbeheerder is geweest. Naast het clubhuis verzorgde Henk samen met andere vrijwilligers, ook de catering tijdens wedstrijden, ALV’s en recepties.

In 2017 werd Henk Schot Lid van Verdienste van Spado, voor zijn ongekende inzet voor de vereniging. Gevolgd door een nominatie voor sportvrijwilliger van het jaar 2018 vanuit de gemeente Bergen op Zoom.

De afscheidsbijeenkomst om Henk te gedenken vincdt plaats op woensdag 24 augustus om 14:00 in de Schelde aula van crematorium Zoomstede, Mastendraaf 5 te Bergen op Zoom. Condoleance wordt gehouden in restaurant Rozenoord, Beukenlaan 14 te Bergen op Zoom.

Correspondentieadres is Hubblestraat 52, 4624 SM, Bergen op Zoom

We zullen Henk zijn enthousiasme binnen de loopgroepen en tijdens de activiteiten van SPADO gaan missen. Henk BEDANKT voor alles wat je voor SPADO hebt gedaan; BEDANKT voor de vriendschap.

SPADO wenst alle betrokkenen heel veel sterkte en kracht toe om dit verlies te verwerken.

Bestuur A.V. SPADO