Beste ouders/verzorger , atleet,

Zoals jullie allemaal weten organiseert SPADO vele wedstrijden per jaar voor verschillende doelgroepen. Deze wedstrijden worden goed bezocht door ook onze eigen atleten. Nu kunnen wij deze wedstrijden alleen organiseren als we beschikken over genoeg juryleden, naast assistent juryleden. Deze juryleden hebben een cursus gedaan en kunnen ingezet worden, ook op de competitie wat vanaf de junioren verplicht is. Als wij met z’n allen zorgen voor een grote groep juryleden, dan hoeven niet elke keer dezelfde mensen bij wedstrijden te jureren.

Op dit moment is de nood zelfs zo hoog dat wij soms dichtbij het aflassen van een wedstrijd zitten, dat wil toch niemand!

Kortom , wij zoeken jou! Als ouder is het leuk om je meer in de sport van je kind te verdiepen en als junior / atleet (want ook die kunnen de cursus doen!) is het goed om op een andere manier bij de club en je sport betrokken te zijn. Daarnaast kun je als jurylid natuurlijk voldoen aan je jaarlijkse vrijwilligersbijdrage door minimaal 2 dagdelen te jureren.

Vanaf 1 oktober bieden wij de jurycursus aan. Deze zal plaatsvinden op zaterdag 1/10, 15/10, 5/11 en 26/11 van 9:30 tot  12:30 uur op Rozenoord. Uiteraard is deze kostenloos. SPADO regelt het lidmaatschap van de bond. 

Mocht je wel graag de cursus willen doen, maar echt niet kunnen op deze data laat het dan weten!

Meld je dus aan! Atleten, neem je ouders mee of ouders neem je atleet (vanaf 12 jaar) mee! Samen dit doen is nog leuker!  Alleen ouder of atleet kan natuurlijk ook.

Via onderstaande links kun je aanmelden:

aanmelden atleten met bondsnummer, via volta

aanmelden ouders / atleten zonder bondsnummer

Zonder jury geen wedstrijden, dus we hopen op een hoge opkomst bij de cursus Je krijgt er leuke avonden en voldoening voor terug.

Tot snel!

Jury Coördinatoren Spado,
Rob Kleinschmidt, Patrick Roosendaal, Jeroen Nijssen

Vragen? juco@spado.nl