Steun jij ook Atletiekvereniging SPADO Bergen op Zoom?

Scan de QR code of ga naar https://lot.clubactie.nl/lot/atletiekvereniging-spado/270051 en koop een lot.

Namens A.V. Spado, bedankt voor uw bijdrage!

Wij doen mee aan de Grote Clubactie die op zaterdag 24 september weer van start gaat. We willen zoveel mogelijk loten verkopen en hiermee geld ophalen voor onze vereniging.

Alle pupillen, CD junioren en G-Atleten:

In week 38 ( deze week ) krijgen de pupillen, CD junioren en de G-atleten een persoonlijk boekje uitgereikt, waarmee ze langs familie, vrienden en andere belangstellende kunnen gaan om een lot te verkopen. Probeer zoveel mogelijk loten digitaal middels de persoonlijke QR code te verkopen. Is je QR code niet goed zichtbaar op je persoonlijke verkoopboekje; onderstaand tref je een algemene QR-code van de verkooppagina van Spado aan. Als eerste vraag staat; Ik koop een lot van ( indien bekend ) – Naam verkoper. Ook op deze manier worden de verkochte loten aan jouw lotenaantal toegevoegd.

Papieren loten:
Heb je papieren loten laten invullen door familie? Lever deze dan uiterlijk in week 45 in bij een van de trainers, zodat ook deze loten ook nog kunnen worden ingevoerd. De verwerking van de papieren loten regelen wij. Maar nogmaals, probeer zoveel mogelijk via de QR code te verkopen.

De Grote Clubactie Medaille

Verkoop 25 loten en krijg de Grote Clubactie Medaille!

Ben jij een topverkoper en lukt het jou om 25 lootjes te verkopen? Dan is de Grote Clubactie Medaille voor jou. Dus ga langs de deuren, deel je verkooplink en kijk of jouw lotenmeter naar 25 gaat. Zodra je dit aantal bereikt ontvang je na afloop van de actie de Grote Clubactie Medaille op jouw vereniging.


Kids-verkoopwedstrijd:

Voor alle kinderen t/m 12 jaar: Verkoop 40 loten of meer en scoor mooie prijzen!

De Grote Clubactie organiseert elk jaar weer een landelijke verkoopwedstrijd. De beste lotenverkopers van Nederland kunnen diverse prijzen winnen. Tijdens de 50e editie van de Grote Clubactie vieren we dit feestje samen met zoveel mogelijk mensen. Daarom heeft dit jaar, iedereen die met deze wedstrijd mee doet, gegarandeerd prijs! Dus kom maar op en zet je schouders eronder.

*Aanmelden kan vanaf 24 september. Doe dit pas wanneer je klaar bent met loten verkopen, want je kan je maar één keer opgeven!

Verkoop jij 40 loten of meer? Dan heb je met de Kids-verkoopwedstrijd altijd prijs dit jaar! Het prijzenpakket bestaat uit maar liefst duizenden prijzen met als hoofdprijs een PlayStation 5! Voor de extra motivatie voor de pupillen; Vorig jaar had de winnaar 1937 loten verkocht voor zijn vereniging.

Oudere atleten / wegatleten:


We hebben een algemene verkooppagina voor onze vereniging. Deel de clublink via WhatsApp, social media of e-mail met je familie en vrienden. De koper selecteert vervolgens hoeveel loten hij wil kopen en na het invullen van zijn of haar gegevens ontvangt men per mail het lotnummer(s). Hieronder vind je de clublink naar onze verkooppagina. Tevens staat een QR code aangegeven, die ook naar de verkooppagina van Spado leidt.

Superloten verkoop:
Een Superlot, door de grote clubactie in het leven geroepen voor alle seniorenteams binnen de vereniging. Gezien de tijd van lootjes aan de deur verkopen voor de meeste in het verleden zal liggen, is dit een andere manier van verkoop. Een Superlot vertegenwoordigt 50 loten ( 1 lot = 3 euro ) en heeft een waarde van € 150,- waarvan 80% (€ 120,-) naar onze vereniging gaat.

Help Spado het doel te behalen door samen met je trainingsmaatjes een Superlot te (ver) kopen en maak kans op mooie prijzen. Door de aankoop van een Superlot maken wij als vereniging bovendien kans op € 5.000,- extra voor onze clubkas! Superloten mogen ook altijd verkocht worden aan de kleine ondernemers in de buurt, als kleine sponsoractie. Voor meer informatie kun je altijd terecht bij de Sponsorcommissie.

Alvast bedankt. Jouw inzet is goud ( of zoals wij het liever beschrijven: spadoblauw ) waard!

Houd de social media, mail en whats app van Spado in de gaten voor de laatste updates omtrent de verkoop!

Veel succes!