Op maandag 20 maart a.s. houdt Spado een belactie om zoveel mogelijk leden deel te laten nemen aan de vriendenloterij. De Vriendenloterij is de moeite meer dan waard voor Spado, want de helft van jouw lotprijs gaat direct naar onze clubkas. De VriendenLoterij keert tijdens de belmaanden extra geldbedragen uit aan de drie clubs die de meeste loten hebben verkocht.

Als je al mee doet aan de Vriendenloterij, dan kan je SPADO ondersteunen door SPADO als je persoonlijk goede doel aan te geven. Daarmee help je ons als vereniging per direct en het kost je verder niets.

Meedoen? Wacht nog even!
Stel je wilt mee gaan doen aan de Vriendenloterij, wacht dan even tot maandag 20 maart 2023.
Op die avond wordt het clubhuis omgebouwd tot een ‘callroom’ en kan je een telefoontje verwachten met de vraag om mee te spelen met de Vriendenloterij. Ben je 18 jaar of ouder en wil je mee helpen bellen? Meld je dan nu aan bij sponsoring@spado.nl.

Weet je al dat je mee wilt spelen met de Vriendenloterij, laat het ons dan weten. Dan bellen we die avond jou als eerste!  Ook dat mailtje kan aan sponsoring@spado.nl. We krijgen namelijk een extra financiële impuls als we die avond veel loten verkopen.

De opbrengst van de verkoop van de avond komt ten goede aan de organisatie van het NKJ. Doe dus vooral mee!!