Helaas moeten wij u mededelen dat de koppelmarathon niet doorgaat. Er zijn helaas te weinig aanmeldingen om het evenement tot een echt succes te maken.

Hopelijk mag het een volgende keer wel zo zijn.

Met sportieve groet,

John Nout en Ferry Leutscher


Op 1 april 2023 organiseert AV Spado haar eerste koppelmarathon.

Altijd al een keer een marathon willen lopen, maar misschien geen tijd en of zin gehad om hier wekenlang voor te trainen dan heb je nu de kans om in teamverband deze afstand te volbrengen. Als team van maximaal 4 personen lopen jullie de marathon op de baan van Spado. Hoe jullie het indelen laten we aan jullie over zolang je maar wisselt van loper op de start -finishstreep.

Starttijd van de marathon is om 10.30 uur. Tijdens de marathon is water en sportdrank aanwezig. Per team wordt een bijdrage gevraagd van €12. Er mogen maximaal 15 teams meedoen dus schrijf snel in als team.

Je hoeft geen lid te zijn AV Spado om mee te kunnen doen.
Inschrijving sluit op 19 maart 2023

INSCHRIJVEN of evt. vragen via mail

f.leutscher@gmail.com

johnnout@gmail.com