WEDSTRIJD INFORMATIE | TIJDSCHEMA | U14 TM U20Beste atleten, trainers, ouders/verzorgers, bestuurders.

Deze informatie is bedoeld om jullie alvast een beetje bekend te maken met deze wedstrijd.
Nog enkele maanden en dan is het weer zover. Op zaterdag 3 juni wordt in de regio Rijnmond bij Rotterdam Atletiek de jaarlijks terugkerende 5 regio ontmoeting gehouden.

Dit is een leuke wedstrijd waarbij atleten van 5 verschillende regio’s het tegen elkaar opnemen. De regio’s, Dordrecht, Haaglanden, Rijnmond en West-Brabant en Zeeland strijden om de wisselbeker. Elk jaar is deze wedstrijd in een andere regio.

Voor deze wedstrijd zullen de pupillen en C/D junioren net als voorgaande jaren geselecteerd worden, niet iedereen kan hier zo maar voor inschrijven.Selectie mogelijkheden:

Voor de pupillen zullen de eerste 2 competitie wedstrijden de selectie wedstrijden zijn. De beste 5 atleten per categorie zullen geselecteerd worden op de meerkamp punten. (De punten van de 2 wedstrijden worden niet bij elkaar opgeteld). Hoogste score van 1 vd 2 wedstrijden telt.

Voor de junioren zullen de competitie van 22 april en 13 mei (waar de coördinator zelf naar kijkt) als selectiewedstrijd gelden, daarnaast is er de mogelijkheid om zelf prestaties aan te melden via de mail. Dit kan nu al.

Aanmelden van prestaties kan rechtstreeks via ons via 5regio@spado.nl of via de contactpersoon van je vereniging. Dit kan tot 15 mei.

Momenteel is de digitale informatie voorziening via een website geblokkeerd. Er wordt gekeken of en hoe dit hersteld kan worden. Mede daarom sturen we de info zeer regelmatig door naar de contactpersoon van elke vereniging en hopelijk bereikt die dan de trainers, atleten en ouders redelijk snel.

Denk dan aan deze info brief, selectie, wedstrijd update.


Belangrijk om te weten voor de atleten/trainers/ouders:

  • Mocht je geselecteerd zijn, meld je dan zo snel mogelijk aan (of af) via de mail naar 5regio@spado.nl.

Ook als je niet mee doet is het voor ons fijn om dit zo snel mogelijk te weten zodat we een andere atleet kunnen benaderen. Wacht hier niet mee tot het laatste moment (15 mei), want hierna gaan we zelf atleten benaderen om de selectie zsm rond te krijgen.

  • als je je aangemeld heb krijg je altijd van 1 van de coördinatoren een bevestiging via de mail teruggestuurd.
  • dit jaar gaan we niet met een bus, iedereen komt met eigen vervoer naar de wedstrijd

Elke geselecteerde atleet krijgt na de aanmelding nog aanvullende informatie toegestuurd.

Vriendelijke en sportieve groeten namens de 5-regio coördinatoren voor regio 12,

Nicolette Jansen, Fred van Eekeren en Bart Langenberg,