Atletiekbaan Sportpark Rozenoord

De atletiekbaan op Sportpark Rozenoord is de thuisbasis van AV SPADO. Hier trainen de baanatleten, vinden de baanwedstrijden plaats en het is het vertrekpunt voor veel loopgroepen.

SPADO heeft de beschikking over een 8-baans rondbaan. Er zijn hoogspringmatten, een polsstokhooginstallatie, verspring- en hink-stap-sprongbakken, een steeple waterbak, discus- en kogelslingerkooien en ruimte voor (speer-)werpen en kogelstoten. Op de baan mogen zowel regionale als landelijke wedstrijden worden georganiseerd.

Ook is er een overdekte tribune met daaronder de kleedkamers en toiletten.


Clubhuis d’n Assieschuif

Clubhuis d’n Assieschuif is de gezellige kantine van SPADO. Het clubhuis ligt pal naast de baan op Sportpark Rozenoord. Bij wedstrijden van SPADO is dit de plek voor een hapje een drankje. 

Het clubhuis van SPADO heeft het zilveren Team Fit certificaat voor gezonde sportkantines, als eerste sportkantine van Bergen op Zoom!

Tijdens wedstrijden en vaak ook na de trainingen is het clubhuis geopend, zie openingstijden <link opnemen>

In het clubhuis worden allerlei activiteiten ( huldigingen, lezingen, cursussen en scholingen ) georganiseerd.

Ook SPADO vergaderingen vinden hier plaats. Je kunt het clubhuis reserveren voor vergaderingen, mail hiervoor naar clubhuis@spado.nl, de agenda wordt hier beheerd. Het clubhuis heeft een eigen Facebookpagina.

In het clubhuis is er ook een krachthonk, fysiotherapieruimte en materiaalruimte. De fysiotherapeuten van Stimulus zijn op maandag – en donderdagavond aanwezig.

Alleen betaling per pin mogelijk, clubhuis is geopend:
Woensdag: 10:00-12:00u en 19:00u-21:30u (alleen tijdens outdoor seizoen van maart tot nov)
Donderdag: 19:00-22:00u


Sportcentrum De Karmel

SPADO werkt samen met Sporthal De Karmel. De Karmel heeft een indoor atletiekvloer die geschikt is voor spikes (tot 6 mm). In de winterperiode trainen hier de U8 T/M U12, U14 T/M U20 en G-atleten. Ook worden indoorwedstrijden gehouden in de Karmel.

Het is de bedoeling om de trainingsfaciliteiten uit te bouwen voor andere specialisaties.