Wil je ook sponsor worden of meer informatie willen? Kijk dan op deze pagina: Sponsoring

Gouden sponsor:

Bergh Bouwgroep is met vijf gespecialiseerde bedrijven actief in de bouwsector. Vijf bedrijven die zijn voortgekomen uit één familiebedrijf en die met succes samenwerken. De visie ‘Samen Beter Bouwen’ is wat ons verbindt. En daar zijn we ontzettend trots op!

Bergh Bouwgroep is een trots familiebedrijf uit Bergen op Zoom met meer dan 80 betrokken vakmensen en meer dan 60 jaar ervaring. We hebben een breed aanbod aan diensten en producten, voor iedere vraag een oplossing. Zo realiseren we unieke projecten. We maken waar wat we beloven en doen dat vanuit onze oplossingsgerichtheid, klantgerichtheid en vakkunde. Dat maakt ons een betrouwbare partner die maatwerk van hoogstaande kwaliteit levert.

Samen Beter Bouwen
Iedere onderneming is zelfstandig en verantwoordelijk voor haar eigen resultaat. Tegelijkertijd maken we gebruik van elkaars specifieke expertise. In die synergie ligt de onderscheidende kracht van de Bergh Bouwgroep! Voor de ondernemingen, de medewerkers en hun opdrachtgevers. Wat beloven we onze klanten? Daar hebben wij een merkbelofte op basis van drie uitgangspunten voor opgesteld. Samen Beter Bouwen.

  • Samen: We doen het samen. Samen met onze collega’s. Samen binnen onze bouwgroep. Samen met de klant. Want alles wat je samen doet wordt beter.
  • Beter: We willen steeds beter worden. Als persoon, als bedrijf, voor onze producten, onze projecten en onze dienstverlening. Alles wat we vandaag doen, willen we morgen een beetje beter doen!
  • Bouwen: En alles wat we samen doen staat in relatie tot bouwen, want bouwen zit ons in het bloed.  

    “Deze drie uitgangspunten samen brengt ons familiebedrijf de Bergh Bouwgroep tot een sterke merkbelofte: Samen Beter Bouwen.”


Zilveren sponsor:

Onvergetelijke ervaringen opdoen en het maximale uit jezelf halen als atleet én als persoon. Wat betekent dit precies voor jou? Zijn de Olympische Spelen jouw ultieme doel? Of daag jij jezelf uit op studiegebied en ga je naar een sterke academische school waarbij je kunt blijven sporten? Ga je voor een fantastisch tussenjaar met veel sport, een andere cultuur en een internationaal netwerk? Of een combinatie hiervan? Sluit je dan bij de Slamstox community! Als student-athlete company zetten wij ons maximaal in om voor onze student-athletes de best passende school te vinden en hun dromen te realiseren. Slamstox heeft al 1000+ atleten geholpen bij hun American Dream. Een grensverleggend avontuur waarin je ervaringen opdoet en ontwikkelingen doormaakt die die waardevol zijn voor de rest van je leven, welke route je ook kiest. Deze route bewandelen we samen bij Slamstox: voor student-athletes, door student-athletes. 

Voor atletiek hebben we al meer dan 100 atleten in Amerika zitten verspreid over 30 verschillende staten. Daarnaast maken ze deel uit van atletiek teams binnen 6 verschillende divisies met een passend niveau voor de atleet. In totaal zijn er dan ook meer dan 1300 verschillende universiteiten met een atletiekteam. Iedere atleet is uniek en samen gaan wij de zoektocht aan de perfecte match voor jou te vinden! De volgende bekende atleten gingen je voor: Amina Maatoug, Rafael Raap, Emmy van den Berg, Lars Laros en met hen nog vele anderen. Lijkt dit je wat en ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden? Vul dan het inschrijfformulier in, dan nemen wij contact met je op! www.slamstox.com/kennismaken/

Boels Rental is één van Europa’s grootste verhuurbedrijven. In zowel machineverhuur als specialistische verhuur. We hebben het grootste en breedste assortiment moderne machines en gereedschappen van topkwaliteit. Overal beschikbaar dankzij een groot netwerk lokale vestigingen of geleverd op locatie. Elk project is uniek en vraagt om een andere aanpak. Wij denken graag met u mee voor de beste huuroplossing. Ook wanneer u een uitzonderlijk verzoek heeft.
Boels keeps you going.
www.boels.com
Bronzen sponsor:

Brons PlusFanclub leden:

Autobedrijf Bogers is gevestigd op industrieterrein Oude Molen te Halsteren. Wij zijn hét adres voor het onderhoud van en reparatie aan uw auto.
Wij Kia- en Suzuki Erkend reparateur en gespecialiseerd in het merk Nissan, daarnaast zijn wij aangesloten bij de James Autoservice, waardoor u met alle merken bij ons terecht kunt. Met een ruim aanbod occasions bent u bij ons ook aan het juiste adres voor uw nieuwe auto!

YIELD: REGIE OVER RUIMTE Yield is de partner in projectinrichting die exact weet wat een ruimte nu en in de toekomst nodig heeft om optimaal te functioneren. Van een audiovisuele oplossing tot het bedenken en ontwerpen van een compleet interieur. Yield Projecten biedt het totaalpakket en brengt het idee en de uitwerking samen. “Yield pakt het plan van de opdrachtgever beet en laat het pas los als elk onderdeel staat en werkt”

Hardloopfanaat John Sibens is de man achter een nieuwe Lopers Company in Bergen op Zoom, een plek die niet alleen een winkel maar ook een ontmoetingsplaats moet worden. “Het wordt vanaf 27 mei een winkel met niet alleen producten, maar ook ruimte voor een babbeltje. Van smoothies tot spullen voor training en power walken; echt alles kun je er straks vinden. Een winkel voor en door hardlopers. Want verantwoord hardlopen is meer dan een paar schoenen kopen.”
In de winkel op de hoek Lindebaan-Bosstraat komt een wall of fame met de grootste hardloopprestaties van iedereen die langskomt. En vanaf de zomer wordt er een pilot gedraaid met een nieuw meetsysteem voor goed passende hardloopschoenen, een primeur in Nederland. Wat niet onvermeld mag blijven, John zet zich persoonlijk in voor Stichting KiKa, waarvoor hij ook acties wil gaan organiseren in de winkel. Meer weten: Lopers Company | Hardlopen, Wandelen & Atletiek

Van Dijk Made is een totaalinstallateur met een vertrouwd gezicht. Dankzij een flinke dosis praktijkervaring en integrale kennis op het gebied van elektrotechniek en werktuigbouwkunde, zijn we breed inzetbaar om uw vraagstukken op te lossen.