Zondag 10 maart 9.15 uur gaan de eerste 2 atleten van start voor de eindloop van de CPC training. Om half tien volgt de rest in kleine groepjes, ongeveer 20 atleten doen mee aan deze alternatieve eindloop van de CPC training. Later in de middag zullen nog 3 atleten die deze training hebben gevolgd starten in Den Haag voor de echte City Pier City Loop.

Vanaf 7 januari is er getraind naar dit doel, diverse organisatorische obstakels moeten worden genomen. Er werd rekening gehouden met de kievitloop, en natuurlook moest er ook iets geregeld worden voor de Vastenavond. Maar met deze groep was alles zo geregeld iedereen was flexibel in de trainingsdag of tijd.

Deze zondag was het prachtig loopweer en er werd gelopen over geaccidenteerd terrein. De parcours ontwerper is op meerdere locaties vervloekt, iets met omhoog lopen. Na de start bij het Clubhuis werd er gelopen over een wat zanderige ondergrond door natuurgebied Zoomland via de bossen bij de Berk naar de Pompejus Toren. Na de Pompejus toren werden de lopers aan Ligneweg voorzien van een natje en een droogje, daarna ging de route verder om de Groote Melanen in Halsteren, de Nieuwe Molenweg (ook lekker vlak), Spinolaberg en een grote lus door Bergen op Zoom naar het Clubhuis.

Bij het clubhuis werd iedereen met waardering voor de geleverde prestatie binnengehaald. Met zijn allen werd er onder het genot van een drankje afgesloten en werden er nog herinneringen opgehaald over de afgelopen trainingen.

Het was weer een geslaagde training die ongetwijfeld een vervolg gaat krijgen.

Oh Ja, CPC Clubhuis – Pompejus – Clubhuis.

CPC Training