Op 29 mei 2022 organiseerde AV SPADO de Jan Dietvorst Memorial. Aan deze wedstrijd deden U18/U20 en senior atleten uit Nederland en België mee. Zij streden tegen elkaar op diverse loop-, spring- en werponderdelen. Het deelnemersveld was zeer sterk. De top 3 uit Nederland en België op het onderdeel kogelslingeren was aanwezig. Ook namen de Nederlands kampioenen verspringen en speerwerpen deel.

Er zijn veel bijzondere prestaties neergezet. Op het onderdeel speer wierp Ryan Jansen 71.05m , hij is de enige U18 atleet die dit jaar verder dan 70m heeft geworpen. Op het onderdeel kogelslingeren behaalde regerend Belgisch kampioen Remi Malengrieux (BEL) 65.11m, de verste worp dit jaar in Nederland op dit onderdeel.

De Nederlandse Audrey Jacobs benaderde op de wedstrijd haar niveau door de kogel naar 60.08m te slingeren. Dit is de verste kogelslingerworp in 2022 voor een vrouw in Nederland.

Fabian Biondina (AV Spado atleet) behaalde met verspringen 7.47m. Hij staat hiermee 3e op de ranglijst van 2022. Slechts 2 atleten sprongen dit jaar verder dan hij in Nederland.

Jeroen Maas (AV Spado atleet) wierp met speerwerpen 66.59m. Hij staat hiermee 5e van NL op dit moment. Tot slot wierp Nikki Verweij haar speer naar 45.18m. Zij staat hiermee 2e van Nederland in haar categorie op dit moment.

Bij de wedstrijd waren atleten uit heel België en Nederland aanwezig; van Deventer & Aalten tot Brussel & Bastenaken.

De Jan Dietvorst Memorial is een wedstrijd ter nagedachtenis aan medeoprichter, trainer en coach Jan Dietvorst van AV SPADO. Hij was ook de specialisatie trainer voor hordelopers en polsstokspringers van AV SPADO