Afgelopen donderdagavond werd Mickel naar de atletiekbaan gelokt om verrast te worden door zijn atleten.

“Na ruim 20 jr ben ik gestopt als sprinttrainer. De atleten hadden een erehaag gemaakt en geld ingezameld voor prachtige cadeaus. De waardering was duidelijk voelbaar en ik ga genieten van de mooie cadeaus.

Speciale dank aan Linda Prop, Merle van Elzakker, Guus Nijkamp, Sabrina Kuster en Merit van Eekeren voor het organiseren van deze verrassing en verder aan iedereen die hieraan heeft bijgedragen in welke zin dan ook, enorm bedankt!!! ❤️💙

Ga ik helemaal stoppen bij mijn geliefde club? Welnee, daar is mijn Spado-hart te groot voor.

Ik blijf nog actief als kogelslingertrainer en ga een cursus E.T. volgen. Verder zal ik ook nog aanwezig zijn als ploegleider in de verschillende competities. Wie weet wat er nog meer op mijn pad komt……misschien sluit ik wel aan bij een loopgroep….”

Bedankt Mickel voor je jarenlange inzet als trainer!!